Zo lieve kookmensen het is tijd voor de roundup. Heel veel dank voor de inzendingen. Zalm doet het goed op broodjes, op pannekoekjes, pizza, lunchgerechtjes met zalm zijn populair. Maar ook ontvingen we een heerlijk ovengerecht, zalm met een oosters tintje, een zalmmousse en een zalmceviche. Hieronder alle inzendingen. Het event van augustus gaat naar Edith van eediete.nl. Zij gaat jullie uitnodigen iets te doen met je meegenomen vakantieboodschappen. Dat wordt weer een feest. Veel plezier bij Edith!
Leen van Allegaartje maakte gerookte zalm op een toastje en gaf een geheim familiesausje prijs. Dat sausje lijkt me inderdaad een toppertje!
Thijs van Snacksalon de Schelp in Roelofarendsveen maakte speciaal een blogspotje aan om zijn prijswinnend broodje zalm in te zenden. Gefeliciteerd Thijs, een superbroodje, goedgekeurd door Joop Braakhekke!
Onze lieve vrienden van Keet Smakelijk hebben natuurlijk iets heel leuks bedacht om kinderen zalm te laten eten, mini-blini's of zoute zee poffers.
Saskia maakte roerei met gerookte zalm en Karin
zalmsalade met stokbrood.
Caroline zorgde voor een fijne variatie op toast: kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm.
Robin hield nooit van zalm maar deze oosterse bereiding van Ken Hom, gestoomde zalm met zwarte boontjes, kon haar wel bekoren.
De dames van Excellent Eten delen met ons hun gevulde zalm uit de oven.
Maaike ging voor pizza met gerookte zalm, ricotta en pesto
Anzj van mangerie dook in haar archieven voor haar favoriet, zalmceviche.
Ook heerlijk met pasta, Johanna maakte tagliatelle met zalm op een bedje van spinazie.
Nico verraste ons op de valreep met zijn zalmmousse, honderd procent geschikt voor al uw feesten en partijen.
Het was me een waar genoegen, dank nogmaals allen en veel plezier met de volgende edities!
Vorige thema's van het Nederlands FoodBlogEvent:
Juli 2010: Zalm bij koken.blogspot.com
Juni 2010: Vers geplukt bij Lizet
Mei 2010: Asperges bij Sas Kookt
April 2010: Iets uit Niets bij Klary Koopmans
Maart 2010: Verjaardagsbuffet bij Mangerie
Februari 2010: Vegetarisch op Excellent-eten.nl
Januari 2010: Streekgerechten in Silkes Kookhoekje
December 2009: Lepel is voor Soep door Lekker Hapje
November 2009: Rock'n'Roll op Juuth.nl
Oktober 2009: Sabine kookt(e)! met Sugar & Spice
September 2009: Maaike kwam met ons in een Inmaakmania
Augustus 2009: vakantie
Juli 2009: Marjoke ordende Recepten voor een krappe beurs
Juni 2009: Gabriella was Creatief met aardappelen
Mei 2009: BBQ in de tuin van De Ruijsbroekjes
April 2009: Maaike van Kessel vierde Koninginnedag
Maart 2009: Koken met alcohol op Excellent-eten.nl
Februari 2009: "De culinaire reis naar het onbekende"
Januari 2009: Mr Ooijer blogt Familierecepten
December 2008: Cranberries uit De Keuken van Arden
November 2008: Pompoen in Edith's digitale keuken
Oktober 2008: Paddestoelen op Eetlog.nl
September 2008: Kruiden à la Bourgondie
Augustus 2008: Strand op Kokend Water
Juli 2008: Tour de France op eetlog.nl
Juni 2008: Picknicken met Bianca van Bourgondie
Leen van Allegaartje maakte gerookte zalm op een toastje en gaf een geheim familiesausje prijs. Dat sausje lijkt me inderdaad een toppertje!
Thijs van Snacksalon de Schelp in Roelofarendsveen maakte speciaal een blogspotje aan om zijn prijswinnend broodje zalm in te zenden. Gefeliciteerd Thijs, een superbroodje, goedgekeurd door Joop Braakhekke!
Onze lieve vrienden van Keet Smakelijk hebben natuurlijk iets heel leuks bedacht om kinderen zalm te laten eten, mini-blini's of zoute zee poffers.
Saskia maakte roerei met gerookte zalm en Karin
zalmsalade met stokbrood.
Caroline zorgde voor een fijne variatie op toast: kruidenpannenkoekjes met gerookte zalm.
Robin hield nooit van zalm maar deze oosterse bereiding van Ken Hom, gestoomde zalm met zwarte boontjes, kon haar wel bekoren.
De dames van Excellent Eten delen met ons hun gevulde zalm uit de oven.
Maaike ging voor pizza met gerookte zalm, ricotta en pesto
Anzj van mangerie dook in haar archieven voor haar favoriet, zalmceviche.
Ook heerlijk met pasta, Johanna maakte tagliatelle met zalm op een bedje van spinazie.
Nico verraste ons op de valreep met zijn zalmmousse, honderd procent geschikt voor al uw feesten en partijen.
Het was me een waar genoegen, dank nogmaals allen en veel plezier met de volgende edities!
Vorige thema's van het Nederlands FoodBlogEvent:
Juli 2010: Zalm bij koken.blogspot.com
Juni 2010: Vers geplukt bij Lizet
Mei 2010: Asperges bij Sas Kookt
April 2010: Iets uit Niets bij Klary Koopmans
Maart 2010: Verjaardagsbuffet bij Mangerie
Februari 2010: Vegetarisch op Excellent-eten.nl
Januari 2010: Streekgerechten in Silkes Kookhoekje
December 2009: Lepel is voor Soep door Lekker Hapje
November 2009: Rock'n'Roll op Juuth.nl
Oktober 2009: Sabine kookt(e)! met Sugar & Spice
September 2009: Maaike kwam met ons in een Inmaakmania
Augustus 2009: vakantie
Juli 2009: Marjoke ordende Recepten voor een krappe beurs
Juni 2009: Gabriella was Creatief met aardappelen
Mei 2009: BBQ in de tuin van De Ruijsbroekjes
April 2009: Maaike van Kessel vierde Koninginnedag
Maart 2009: Koken met alcohol op Excellent-eten.nl
Februari 2009: "De culinaire reis naar het onbekende"
Januari 2009: Mr Ooijer blogt Familierecepten
December 2008: Cranberries uit De Keuken van Arden
November 2008: Pompoen in Edith's digitale keuken
Oktober 2008: Paddestoelen op Eetlog.nl
September 2008: Kruiden à la Bourgondie
Augustus 2008: Strand op Kokend Water
Juli 2008: Tour de France op eetlog.nl
Juni 2008: Picknicken met Bianca van Bourgondie