Boerenkool-pompoenlasagne met kipgehakt


400 g kipgehakt van de lidl ( ja waarom niet?) (wil je vega dan laat je het weg of je vervangt het door een ons gehakte hazelnoten of tempeh voor mijn part)
boerenkool 300 g en pompoenstukjes 250 g ofzo niet te moeilijk doen gebruik je intuïtie
kaassaus of bechamel (kaassaus ook van de lidl 500 ml, half melk half water)
tomatenpuree 1 blikje
1 ui (banaansjalot), 1 fijngesneden puntpaprika en 3 tenen knoflook of zoveel als je wil
lasagnebladen (die de lidl ook al heeft)
een paar tomaten (roma of tros)
1 rode peper fijngesneden
paprikapoeder naar eigen inzicht (ca. 2 tl)
1 blikje tomatenpuree
200 ml tomatenpassata
150 ml rode wijn of zoveel als je denkt dat nodig is, up to you, liefst rioja
200 g pompoenblokjes fijngesneden (ca 5 mm bij 5 mm)
italiaanse kruiden (droog)
200 g geraspte kaas
peper, zout naar smaak

kipgehakt bakken in OLIJFOLIE en laten uitlekken in een VERGIET
paprika, ui (banaansjalot) en 3 tenen knoflook bakken (ook in beetje olijfolie) met paprikapoeder, daarna boerenkool erbij en die laten slinken, zout, peper etc. doe gek
5 fijngesneden kleine trostomaten, bakken met fijngesneden rode peper en 2 tenen knoflook, tomatenpuree, gehakt erbij flikkeren, passata, fijngesneden pompoen ook erbij en een zooitje rode wijn
2 zakjes kaassaus van de lidl maken 500 ml (250 water 250 melk)
in schaal laagje passata, lasagnebladen (3, maar dat hangt ook weer af van je ovenschaal), boerenkoolmix, tomaten in plakken, lasagnebladen (3) , tomatensaus met gehakt en pompoen, lasagnebladen, boerenkoolmix, kaassaus (of bechamel), lasagnebladen, tomatenkipgehaktpompoensaus, etc... leef je uit met die laagjes
gedroogde italiaanse kruiden bovenop strooien, meer kaassaus en geraspte kaas. In oven 20-30 minuten op 200 graden laat het lekker bakken tot je denkt nu is het lekker bruisend en goed.