Nodig voor 4 personen:
Ongeveer 500-750 gram groenten in blokjes/ stukjes, je kan van alles gebruiken, dus handig als je resten over hebt! Champignons, ui, tomaat, courgette, doperwten, broccoli, aardappel etc.
olijfolie, nootmuskaat peper en zout
boter, bloem en melk
2 eieren
1 ons parmezaanse kaas
paneermeel
Alle groente wassen en snijden, even blanceren en laten afkoelen.
Dan bechamelsaus maken van ongeveer 30 gr. boter, 30 gr. bloem en 2 1/2 dl. melk, de saus ook laten afkoelen.
De geblancheerde groente een paar minuten opbakken in de olie met wat zout en peper en weer laten afkoelen.
Zet de oven aan op 180 graden.
Roer de 2 eieren, peper, zout, nootmuskaat en de parmezaanse kaas door de afgekoelde bechamelsaus heen en meng alles door elkaar.
Vet een ovenschaal in met boter en bestrooi met paneermeel, doe hier de groenten en saus in.
Ongeveer een half uur in de oven, lekker met gegrilde vis of vlees.
Ongeveer 500-750 gram groenten in blokjes/ stukjes, je kan van alles gebruiken, dus handig als je resten over hebt! Champignons, ui, tomaat, courgette, doperwten, broccoli, aardappel etc.
olijfolie, nootmuskaat peper en zout
boter, bloem en melk
2 eieren
1 ons parmezaanse kaas
paneermeel
Alle groente wassen en snijden, even blanceren en laten afkoelen.
Dan bechamelsaus maken van ongeveer 30 gr. boter, 30 gr. bloem en 2 1/2 dl. melk, de saus ook laten afkoelen.
De geblancheerde groente een paar minuten opbakken in de olie met wat zout en peper en weer laten afkoelen.
Zet de oven aan op 180 graden.
Roer de 2 eieren, peper, zout, nootmuskaat en de parmezaanse kaas door de afgekoelde bechamelsaus heen en meng alles door elkaar.
Vet een ovenschaal in met boter en bestrooi met paneermeel, doe hier de groenten en saus in.
Ongeveer een half uur in de oven, lekker met gegrilde vis of vlees.