Ik ben helemaal verliefd op de supermarkten in Frankrijk, hoe groter hoe beter! Drie weken is eigenlijk te kort om alle lekkere kazen en salades uit te proberen.....de kant en klare (spotgoedkope) tabouleh is mijn favoriet, maar ik hou er nog veel meer van om zelf wat in elkaar te flansen, dus hierbij een recept voor koolsla. De meeste Fransen zijn trouwens helemaal geen kokers, ze kopen karren vol prefab voedsel, zelfs kant en klare porties fruit......ik snap hier helemaal geen zak van, maar goed, een recept dus:
Maak de dressing van 3 eetlepels citroenmayo (of gewone mayo en wat citroensap), peper en zout, 3 theelepels mosterd en 1 theelepel suiker.
Rasp 1 wortel, 1 appel en een halve kool en meng direct met de dressing.
je kan er ook nog een handje rozijnen en wat peterselie aan toevoegen, maar echt nodig is dit niet.
Heerlijk bij de BBQ (vlees en vis) met wat brood en kruidenboter!
Maak de dressing van 3 eetlepels citroenmayo (of gewone mayo en wat citroensap), peper en zout, 3 theelepels mosterd en 1 theelepel suiker.
Rasp 1 wortel, 1 appel en een halve kool en meng direct met de dressing.
je kan er ook nog een handje rozijnen en wat peterselie aan toevoegen, maar echt nodig is dit niet.
Heerlijk bij de BBQ (vlees en vis) met wat brood en kruidenboter!