Geitenkaas!




Nu de tijdsdruk van baan, paard verzorgen en andere "ongemakken" tijdelijk verdwenen zijn zit ik de hele dag in de catering!

Maak een mengsel van mosterd, creme fraiche en honing, croisant opensnijden, bestrijken met het mengsel, dunne plakjes appel, stukjes sla en geitenkaas er op doen en smullen maar!

Gisteren een lekkere ovenschotel gemaakt met spullen uit de moestuin: aubergine, courgette, sjalotjes, champignons, kruiden, aardappel, en peper en zout mengen met een flinke scheut olijfolie en hup de oven in (200 graden, ongeveer 1 - 1,5 uur).
in een apart schaaltje de kleine tomaatjes gemengd met olijfolie, kruiden, zout en peper, vlees en vis op de BBQ.....klaar!

Als borrelhapje natuurlijk de heerlijke dadels met kaas, omwikkeld met rauwe ham en chorizo!
Helaas geen "after de oven" foto's vanwege te veel wijn......