zaterdag, februari 07, 2009

Geitenkaaspizza van C&A

Nodig:
250 witbroodmeel (zelf samengesteld met alles er op en er aan of gewoon
kant en klaar uit pak)
Rolletje geitenkaas (ongeveer 180 gram)
Aardappels (200 tot 220 gram)
Rozemarijn (natuurlijk vers uit de tuin)
Pizzaolie
Peper en zout

Van het meel een pizzabodem maken rijzen laten, uitrollen en op een
flinke pizzaplaat nog laten narijzen. De randen wat dikker houden voor
het mooie effect. Dunne plakjes met geitenkaas over de pizzabodem verdelen.
Met de kaasschaaf dunne aardappelplakjes (ongekookt !) maken en die in
één laagje over de geitenkaas verdelen. Ruim met rozemarijn (van de takjes geritst) bestrooien. Pizzaolie + peper en zout (naar smaak) er over en op 220 graden 20 minuten in de oven. Heerlijk als voorgerecht (is zwaar dus niet te grote stukken). Als borrelhap bij de rode wijn (Mmmmmm). Als hoofdgerecht (een halve !!!) maar dan zit je ook wel meteen vol.