Maak het deeg van 250 gram bloem, 75 gram suiker, 2 mespuntjes zout, 1 ei en 150 gram boter. Kneed er een soepel deeg van , rol in folie en leg minstens 1 uur in de koelkast.
Hierna het deeg uitrollen en een mooie lage taartvorm er mee bekleden.
Leg bakpapier op het deeg en vul het met steunvulling (bijvoorbeeld bonen).
Bak de bodem 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Klop intussen 150 ml slagroom, 6 eieren, 300 gram witte basterdsuiker, rasp van 1 1/2lime en het sap van 4 limes door elkaar en verwarm dit al kloppend rustig op matig vuur ongeveer 6 minuten tot het begint te stollen.
Haal de bodem uit de oven, verwijder de steunvulling en giet het eimengsel in de vorm.
Bak de taart nog 15 minuten in de oven, laat hierna goed afkoelen en serveer met licht zoete slagroom.
Hierna het deeg uitrollen en een mooie lage taartvorm er mee bekleden.
Leg bakpapier op het deeg en vul het met steunvulling (bijvoorbeeld bonen).
Bak de bodem 10 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.
Klop intussen 150 ml slagroom, 6 eieren, 300 gram witte basterdsuiker, rasp van 1 1/2lime en het sap van 4 limes door elkaar en verwarm dit al kloppend rustig op matig vuur ongeveer 6 minuten tot het begint te stollen.
Haal de bodem uit de oven, verwijder de steunvulling en giet het eimengsel in de vorm.
Bak de taart nog 15 minuten in de oven, laat hierna goed afkoelen en serveer met licht zoete slagroom.