Die heb ik getest nou was eigenlijk niks mis mee. Vooral die spinazieflapjes waren lekker helaas heb ik geen foto's gemaakt. Maar het idee is je mengt wat diepvries spinazie met een zakje mix, plakjes bladerdeeg in vieren, lepeltje spinazie prut erop en dichtvouwen. Dan 20 minuutjes in de oven. Verder zit er een zakje poeder in waarmee je aioli van mayonaise kan maken, en marinade voor kipspiesjes. En ook nog marinade voor zalm, en een kaasmengseltje om champignons mee te vullen. Stokbrood erbij en een Sangre de Toro en ik heb nog spaanse gehaktballetjes (albondigas) erbij gemaakt. Voor deze keer met kant en klaar rundergehaktballetjes van AH. Saus: Gezeefde tomaten in pan. Suiker, glas wijn, pepers, bouillonblokje erbij en op hoog vuur inkoken. Tot ie dikker is, kwartiertje ofzo. Saus wordt zoeter door de suiker maar ook door het inkoken. Balletjes bakken en in de saus doen. Kan warm of koud gegeten worden. Heel niet rot dit mixje en leuk voor een partijtje!
Die heb ik getest nou was eigenlijk niks mis mee. Vooral die spinazieflapjes waren lekker helaas heb ik geen foto's gemaakt. Maar het idee is je mengt wat diepvries spinazie met een zakje mix, plakjes bladerdeeg in vieren, lepeltje spinazie prut erop en dichtvouwen. Dan 20 minuutjes in de oven. Verder zit er een zakje poeder in waarmee je aioli van mayonaise kan maken, en marinade voor kipspiesjes. En ook nog marinade voor zalm, en een kaasmengseltje om champignons mee te vullen. Stokbrood erbij en een Sangre de Toro en ik heb nog spaanse gehaktballetjes (albondigas) erbij gemaakt. Voor deze keer met kant en klaar rundergehaktballetjes van AH. Saus: Gezeefde tomaten in pan. Suiker, glas wijn, pepers, bouillonblokje erbij en op hoog vuur inkoken. Tot ie dikker is, kwartiertje ofzo. Saus wordt zoeter door de suiker maar ook door het inkoken. Balletjes bakken en in de saus doen. Kan warm of koud gegeten worden. Heel niet rot dit mixje en leuk voor een partijtje!