Beleg 2 dikke sneden grof bruinbrood met plakken tomaat en bedek die met plakken chaumes. Brie kan ook of camembert, neem een kaas die lekker uitloopt. Er bovenop nog wat grofgehakte tomaat en olijven. Mix wat olijfolie met italiaanse kruiden of wat je lekker vind, provencaalse of zo'n dipper mix, ik neem ook wel eens bruschetta en sprenkel dat eroverheen. Dan ca. 10 minuten in een hete oven of onder de grill tot de kaas wat bruin kleurt en gaat uitlopen. Lekker hoor, onze favoriet voor een late weekendbrunch.
Beleg 2 dikke sneden grof bruinbrood met plakken tomaat en bedek die met plakken chaumes. Brie kan ook of camembert, neem een kaas die lekker uitloopt. Er bovenop nog wat grofgehakte tomaat en olijven. Mix wat olijfolie met italiaanse kruiden of wat je lekker vind, provencaalse of zo'n dipper mix, ik neem ook wel eens bruschetta en sprenkel dat eroverheen. Dan ca. 10 minuten in een hete oven of onder de grill tot de kaas wat bruin kleurt en gaat uitlopen. Lekker hoor, onze favoriet voor een late weekendbrunch.