VISSCHOTEL

Nodig voor 4-5 personen:

500 gram voorgekookte krieltjes
500 gram voorgekookte worteltjes
250 gram champignons in plakjes
500 gram kabeljauw
2 uien gesnipperd
2 dl. witte droge wijn
1 eetlepel mosterd
3 dl. slagroom
Sap van 1 citroen
200 gram kaas
Paneermeel
Peterselie
Zoet en peper
Roomboter

Kook de worteltjes en krieltjes voor.
Bak de uien met de champignons aan, voeg de uitgelekte wortel en krieltjes toe en bak nog even mee.
Mix door elkaar: de wijn, mosterd, citroensap, slagroom en 100 gram kaas.
Vet een grote ovenschotel in en verwarm de oven voor op 200 graden.
Doe de in stukjes gesneden kabeljauw in de ovenschaal.
Doe de wortel, kriel en champignons er boven op, verdeel er wat peterselie over en giet de vloeibare massa er overheen.
Bedek met de rest van de kaas en een laagje paneermeel.
Ongeveer 45 minuten in de oven.