Een lekkere simpele pasta met pesto is zo gemaakt, maar veel gezonds krijg je er niet mee binnen natuurlijk.....vandaar dit bijgerecht, lekker, gezond en zo gemaakt.
Neem wel lekkere tomaten, tasty tom of red pearl!
Was een pond tomaten, droog ze, snij er een klein kapje vanaf bij het kroontje en lepel ze uit.
Meng in een kom (of lekker makkelijk in de magimix) 2 ons feta, een scheutje olijfolie en een handje basilicumblaadjes en vul hiermee de tomaten.
Zet de tomaten in een licht ingevette schaal en strooi een beetje paneermeel op de bovenkant, nog een beetje olijfolie druppelen en ongeveer 30 minuten in een hete oven van 200 graden, wat langer kan ook.
Neem wel lekkere tomaten, tasty tom of red pearl!
Was een pond tomaten, droog ze, snij er een klein kapje vanaf bij het kroontje en lepel ze uit.
Meng in een kom (of lekker makkelijk in de magimix) 2 ons feta, een scheutje olijfolie en een handje basilicumblaadjes en vul hiermee de tomaten.
Zet de tomaten in een licht ingevette schaal en strooi een beetje paneermeel op de bovenkant, nog een beetje olijfolie druppelen en ongeveer 30 minuten in een hete oven van 200 graden, wat langer kan ook.