Voor 8-10 personen heb je nodig:
20- 24 kippenpoten
200 gram vers witbrood (verkruimeld)
1 ons parmezaanse kaas
1 bos peterselie, fijn gehakt
4 theelepels zout
3 theelepels peper
3 tenen knoflook, geperst
1 afgestreken eetlepel paprikapoeder
1 afgestreken eetlepel oregano
1 ons pittige mosterd
150 gram boter
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Roer het brood, de kaas, peterselie, zout, peper, paprikapoeder en de oregano door elkaar heen.
Boter laten smelten (magnetron), roer hier de mosterd en de knoflook door heen en smeer de bouten hiermee in (kwastje).
Rol de ingesmeerde bouten door het droge mengsel heen tot alles bedekt is en leg ze hierna op een met bakpapier beklede bakplaat.
Ongeveer 45 minuten in de oven.
20- 24 kippenpoten
200 gram vers witbrood (verkruimeld)
1 ons parmezaanse kaas
1 bos peterselie, fijn gehakt
4 theelepels zout
3 theelepels peper
3 tenen knoflook, geperst
1 afgestreken eetlepel paprikapoeder
1 afgestreken eetlepel oregano
1 ons pittige mosterd
150 gram boter
Verwarm de oven voor op 175 graden.
Roer het brood, de kaas, peterselie, zout, peper, paprikapoeder en de oregano door elkaar heen.
Boter laten smelten (magnetron), roer hier de mosterd en de knoflook door heen en smeer de bouten hiermee in (kwastje).
Rol de ingesmeerde bouten door het droge mengsel heen tot alles bedekt is en leg ze hierna op een met bakpapier beklede bakplaat.
Ongeveer 45 minuten in de oven.