dinsdag, januari 17, 2006

Er zijn nog meer kooklogs!!!


Kijk Nico probeert hier weer de macht over te nemen door Neerlands bekendste culinair recensent te schofferen, maar waar hebben we het over...
Voor mij ging deze week een nieuwe wereld open, namelijk die van de kooklogs. Nou hebben wij al enkele jaren dit fijne kooklog, en wij gaan ook gewoon door, op deze blogspot, een domein nemen wij niet want die geldingsdrang is ons gelukkig vreemd, maar door een reactie van Chef Tony ging een nieuwe wereld voor ons open. Het was ons even volkomen ontgaan. Sorry. Dus. Kooklogs, er zijn er inmiddels meer. Ja.. dat gaat ergens over.
Een kleine selectie:


diningandwining.com
Chef Tony is een echte kok die ook bij U thuis kan komen koken. Een gezellig en breed culinair weblog. Naast recepten vind je ook info over wijn, kookgereedschap, restaurantrecensies, kook tv en wat dies meer zij. Tony is iig gebookmarked.


chateaudelagarde.web-log.nl
Via Tony ontdekken wij ook het weblog van Ilja Gort, U weet wel die franse wijnboer met die mooie snor. Zou het hem echt zijn? Ja het is hem echt. Wij drinken altijd zijn rosé, die is lekker ja dank U meneer Gort uw Rosé mag er zijn. Wij kopen m altijd bij AH voor 4.99 ofzo. Lekker hoor.

lekkerhapje.nl
De naam zegt het al allemaal lekkere hapjes, van stokbroodjes met peer, blauwe kaas en walnoten tot toastjes met peer, blauwe kaas en walnoten. Dat alles bereid en getest door uw gastheer Alberto.


sushi.web-log.nl
Sushi en nog eens sushi en achtergrond info over de japanse keuken.

www.culinette.nl
Lekkere recepten bij kookaddict Cornette, zij is een echte want zij houdt al jaren in dagboekjes bij wat ze gekookt of elders gegeten heeft: "Als ik eens een dag totaal geen inspiratie heb (dat komt niet veel voor) pak ik zo’n boekje en kijk wat we een jaar of twee jaar geleden aten op die dag. En dat kook ik dan. Het schijnt echt gek te zijn, heel gek. Nou, maar ik vind het heel gewoon."


koken.blogo.nl
Karin doet ook haar recepten delen met de webwereld. Daarnaast allerlei leuke weetjes, zoals; wat is ketoembar eigenlijk? Wat zijn Knieperties? En haar tekeningen zijn ook enig!

Er zijn er nog veel meer, maar daarover weer een andere keer.....