12 wraps
150 gram ham naar keuze
guacomole
cashewnoten
rucola (of gemengde sla)
150 gram chorizo
1 bakje kruidenkaas
Wrap op groot bord leggen, bestrijken met guacomole, wat rucola of sla erover verdelen en plakjes ham. Wat gehakte cashewnoten eroverstrooien en de wrap strak oprollen. Zo nog 5 wraps maken. Daarna per 2 strak in aluminiumfolie wikkelen. In de koelkast laten opstijven.
Andere vulling: wraps insmeren met kruidenkaas, sla erover verdelen en plakjes chorizo. Oprollen, in folie verpakken.
Vlak voor serveren uit de koelkast halen, in stukjes snijden en op bord rangschikken.
150 gram ham naar keuze
guacomole
cashewnoten
rucola (of gemengde sla)
150 gram chorizo
1 bakje kruidenkaas
Wrap op groot bord leggen, bestrijken met guacomole, wat rucola of sla erover verdelen en plakjes ham. Wat gehakte cashewnoten eroverstrooien en de wrap strak oprollen. Zo nog 5 wraps maken. Daarna per 2 strak in aluminiumfolie wikkelen. In de koelkast laten opstijven.
Andere vulling: wraps insmeren met kruidenkaas, sla erover verdelen en plakjes chorizo. Oprollen, in folie verpakken.
Vlak voor serveren uit de koelkast halen, in stukjes snijden en op bord rangschikken.