THAISE VISKOEKJES

400 gram kabeljauwfilet of andere witvis
2 teentjes knoflook
1 lenteuitje gesnipperd
scheutje gembersiroop
2 tl rode rode currypasta
1 eetlepel vissaus
ca. 1 eetlepel aardappelpureepoeder
1 ei
3 el gehakte koriander
Olie om in te bakken

Leg de visfilet in de keukenmachine, voeg de vissaus, gembersiroop, currypasta, het ei en knoflook toe en maal tot een pureetje. Doe het mengsel in een schaal, en meng de fijngehakte koriander en lenteui erdoor. Voeg het aardappelpureepoeder toe en roer met een pollepel tot het een soort deegje is geworden waar je koekjes van kunt vormen.
Vorm met je handen platte koekjes en bak die met een stuk of vijf tegelijk in de frituur of in een wok met een laag olie in ca 4 minuten goudbruin. Lekker met thaise loempiasaus of pindasaus.

Let op, later deze week Nico's zalmtaart!!!