Voor 4 personen:
Was 6 trostomaten, droog ze af en snijd in partjes. Snij een bolletje Mozzarella van ongeveer 150 gram in stukjes.
Was een flinke hand basilicum-blaadjes voorzichtig af en dep ze droog. Doe dit allemaal in een schaal.
Meng in aparte schaal een scheut azijn met wat suiker of zoetstof tot het een beetje een zoet-zure smaak heeft, voeg er wat olijfolie aan toe en wat zout en peper. Goed mengen en over het tomaten-mengsel gooien, even omscheppen en gelijk serveren.
Was 6 trostomaten, droog ze af en snijd in partjes. Snij een bolletje Mozzarella van ongeveer 150 gram in stukjes.
Was een flinke hand basilicum-blaadjes voorzichtig af en dep ze droog. Doe dit allemaal in een schaal.
Meng in aparte schaal een scheut azijn met wat suiker of zoetstof tot het een beetje een zoet-zure smaak heeft, voeg er wat olijfolie aan toe en wat zout en peper. Goed mengen en over het tomaten-mengsel gooien, even omscheppen en gelijk serveren.