Bak ongeveer 3 ons in stukjes gesneden kipfilet bruin, bak mee: reepjes paprika, champignons, peen, ui, erwten en 1 teentje uitgeperste knoflook (of andere groenten, maakt niet uit).
Snij ondertussen een stuk of 6 gemberbolletjes in kleine stukjes en 6 aardappels in schijfjes, voeg deze erbij. Even doorbakken.
Voeg 1 of 2 zakjes kerriesaus toe (of maak het zelf) met water en een blikje kokosmelk, goed mengen en laat nog 15 minuten zachtjes pruttelen, eventueel een beetje binden en nog wat siroop van de gemberbolletje toevoegen.
Geef er witte rijst bij.
Snij ondertussen een stuk of 6 gemberbolletjes in kleine stukjes en 6 aardappels in schijfjes, voeg deze erbij. Even doorbakken.
Voeg 1 of 2 zakjes kerriesaus toe (of maak het zelf) met water en een blikje kokosmelk, goed mengen en laat nog 15 minuten zachtjes pruttelen, eventueel een beetje binden en nog wat siroop van de gemberbolletje toevoegen.
Geef er witte rijst bij.