Ontdooi ongeveer 8 plakjes bladerdeeg en een half pakje spinazie a la creme en verwarm de oven op 200 graden.
Neem 2 lage taartvormen, vet ze in, bekleed deze met het deeg (goed de naden sluiten!).
Verdeel de spinazie over het deeg, strooi er wat peper en nootmuskaat overheen (vers gemalen) en brokkel daar ongeveer 150 gram gorgonzola of een andere blauwe kaas overheen.
Doe op de andere vorm een laagje oude/ belegen kaas, daarover een laagje cervelaat en nog een laagje kaas.
Meng 1 ei en 250 ml. slagroom in een kom en giet dit over de twee taarten heen.
Bak de taarten in ongeveer 30-40 min. gaar.
Koud of warm eten met lekker zelfgebakken brood en/ of een salade.
Neem 2 lage taartvormen, vet ze in, bekleed deze met het deeg (goed de naden sluiten!).
Verdeel de spinazie over het deeg, strooi er wat peper en nootmuskaat overheen (vers gemalen) en brokkel daar ongeveer 150 gram gorgonzola of een andere blauwe kaas overheen.
Doe op de andere vorm een laagje oude/ belegen kaas, daarover een laagje cervelaat en nog een laagje kaas.
Meng 1 ei en 250 ml. slagroom in een kom en giet dit over de twee taarten heen.
Bak de taarten in ongeveer 30-40 min. gaar.
Koud of warm eten met lekker zelfgebakken brood en/ of een salade.