Erg makkelijk deze vis. Geinspireerd door Jamie O.
In zijn eerste boek staat een recept: Snelgeroosterde kabeljauw met peterselie, oregano, rode peper en limoen.
Een variatie voor 2 personen:
Oven voorwerwarmen op 200 graden
500 gram tilapiafilet in ovenschaal doen en bestrijken met olijfolie. De schaal ook inolieën. 2 tenen knoflook en een spaanse peper zonder zaadjes pellen en fijnhakken, erover verspreiden. Veel fijngehakte verse oregano en peterselie erover strooien. 1 limoen halveren en de andere helft in plakjes snijden. Halve limoen over de vis uitknijpen, schijfjes apart houden. Schaal in de oven zetten, ca 15 minuten. Dan 100 gram noorse garnalen erover verdelen. Nog 10 minuten in de oven....
Serveren met schijfjes limoen en bijvoorbeeld gebakken krieltjes en een frisse salade.
In zijn eerste boek staat een recept: Snelgeroosterde kabeljauw met peterselie, oregano, rode peper en limoen.
Een variatie voor 2 personen:
Oven voorwerwarmen op 200 graden
500 gram tilapiafilet in ovenschaal doen en bestrijken met olijfolie. De schaal ook inolieën. 2 tenen knoflook en een spaanse peper zonder zaadjes pellen en fijnhakken, erover verspreiden. Veel fijngehakte verse oregano en peterselie erover strooien. 1 limoen halveren en de andere helft in plakjes snijden. Halve limoen over de vis uitknijpen, schijfjes apart houden. Schaal in de oven zetten, ca 15 minuten. Dan 100 gram noorse garnalen erover verdelen. Nog 10 minuten in de oven....
Serveren met schijfjes limoen en bijvoorbeeld gebakken krieltjes en een frisse salade.