Vooruit...nog een pasta!
Nodig:
·400 gram penne
·2 bakjes champignons
·3 eetlepels olijfolie
·1 pakje koksroom (250 ml.)
·4 eetlepels groene pesto
·1 eetlepel allesbinder
·Zout en peper
·100 gram geraspte parmezaanse kaas
Penne koken volgens de gebruiksaanwijzing.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden, 4 min. bakken, koksroom en pesto toevoegen en 2 min. mee verwarmen.
Saus binden met allesbinder, op smaak brengen met zout en peper.
Penne en saus apart opdienen, Beetje kaas er over met eventueel een tomatensalade erbij.
Nodig:
·400 gram penne
·2 bakjes champignons
·3 eetlepels olijfolie
·1 pakje koksroom (250 ml.)
·4 eetlepels groene pesto
·1 eetlepel allesbinder
·Zout en peper
·100 gram geraspte parmezaanse kaas
Penne koken volgens de gebruiksaanwijzing.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden, 4 min. bakken, koksroom en pesto toevoegen en 2 min. mee verwarmen.
Saus binden met allesbinder, op smaak brengen met zout en peper.
Penne en saus apart opdienen, Beetje kaas er over met eventueel een tomatensalade erbij.