De Zalmrolletjes met paling

van Uniquehorn!!!!

100-125 gram gerookte palingfilet
100 gram gerookte zalm in dunne plakken
0.75 liter creme fraiche
trosje verse dille (of losse dille uit de diepvries)
worchestersaus
peper, zout
plastic keukenfolie
(voor evt garnering:)
cherrytomaatjes
casino wit in driehoekjes

Bereiding:
(kan eventueel een dag van te voren)
Creme fraiche los kloppen in een kommetje. Twee flinke takjes dille fijnknippen (of flink wat losse dille) en door de creme fraiche roeren. Naar smaak peper, zout en druppels worchestersaus toevoegen.
Leg op een snijplank (of op een sushimatje als je daarmee bekend bent) een stuk plastic keukenfolie. Leg hierop twee plakken zalm boven elkaar. Besmeer deze dun met het creme fraiche-mengsel. Palingfilet over de plakken zalm verdelen en ook lichtjes insmeren. Rol het geheel nu stevig op evt. met behulp van de folie (let erop dat er geen folie tussen de zalm komt), zodat er een stevige worst ontstaat. Bewaar deze tot gebruik in de koelkast.
Vlak voor het opdienen snijd je de worst in dunne plakjes en leg je deze op een bordje, eventueel gegarneerd met cherrytomaatjes, geroosterde driehoekjes brood en dille.