Nodig voor 4 personen:
* 400 gr. tagiatelle
* 250 gr. gehakt
* 1 ui en een teentje knoflook
* 150 gr. geitenkaas of oude geraspte kaas
* 50gr. pijnboompitten
* 1 pak spinazie a la crème (deelblokjes)
* zout en peper
Kook de tagliatelle gaar terwijl je de rest bakt.
Bak het gehakt rul met de gesnipperde ui en knoflook. Voeg naar smaak zout en peper toe. Voeg als laatste de spinazie toe, goed doorwarmen.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Serveer de tagiatelle en het spinazie-gehakt mengsel apart.
Strooi de kaas en de pijnboompitten er over.
* 400 gr. tagiatelle
* 250 gr. gehakt
* 1 ui en een teentje knoflook
* 150 gr. geitenkaas of oude geraspte kaas
* 50gr. pijnboompitten
* 1 pak spinazie a la crème (deelblokjes)
* zout en peper
Kook de tagliatelle gaar terwijl je de rest bakt.
Bak het gehakt rul met de gesnipperde ui en knoflook. Voeg naar smaak zout en peper toe. Voeg als laatste de spinazie toe, goed doorwarmen.
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
Serveer de tagiatelle en het spinazie-gehakt mengsel apart.
Strooi de kaas en de pijnboompitten er over.