Nodig:
* 1 pak bladerdeeg (10 stuks)
* 150-200 gr. fetakaas. in olie, eventueel met olijven
Warm de oven voor.
Het deeg ontdooien, feta laten uitlekken, maar de olie opvangen.
Op elk vierkantje deeg een beetje feta leggen. Maak de randen vochtig, dichtvouwen en druk deze goed vast zodat de inhoud niet er uit kan.
De bovenkant een beetje invetten met olie.
10-15 min. bakken in een warme oven (zie de aanwijzingen op het pak).
* 1 pak bladerdeeg (10 stuks)
* 150-200 gr. fetakaas. in olie, eventueel met olijven
Warm de oven voor.
Het deeg ontdooien, feta laten uitlekken, maar de olie opvangen.
Op elk vierkantje deeg een beetje feta leggen. Maak de randen vochtig, dichtvouwen en druk deze goed vast zodat de inhoud niet er uit kan.
De bovenkant een beetje invetten met olie.
10-15 min. bakken in een warme oven (zie de aanwijzingen op het pak).