Een supermakkelijk recept van mijn moeder:
4 kipkarbonaadjes (of andere kipdelen)
4 uien
500 gram tomaten
25 gram margarine
2 maggiblokjes en 1 jusblok
1 theelepel nootmuskaat
1 eetlepel ketjap
mespuntje sambal
Boter laten smelten (niet bruin laten worden) Uien snijden , tomaten in plakjes. Alle ingrediënten in de boter doen en ongeveer 2 uur laten sudderen op een laag vuurtje. Opdienen met witte rijst.
En hier nog een kiprecept van Gilles. Wel een beetje vet Gilles, bijna een heel pakje blueband erin!
4 kipkarbonaadjes (of andere kipdelen)
4 uien
500 gram tomaten
25 gram margarine
2 maggiblokjes en 1 jusblok
1 theelepel nootmuskaat
1 eetlepel ketjap
mespuntje sambal
Boter laten smelten (niet bruin laten worden) Uien snijden , tomaten in plakjes. Alle ingrediënten in de boter doen en ongeveer 2 uur laten sudderen op een laag vuurtje. Opdienen met witte rijst.
En hier nog een kiprecept van Gilles. Wel een beetje vet Gilles, bijna een heel pakje blueband erin!