Nodig:
* 1 casino(wit)brood (ongesneden)
* 150 gr. creme fraiche of verse roomkaas
* 250 gr. dungesneden gerookte zalm
* Bieslook
Verwijder de korst van het brood en snij het brood in de lengte in dunne plakken.
Smeer het brood in met de creme fraiche, beleg het met zalm en bestooi het met fijngeknipte bieslook.
Voorzichtig oprollen en in plastic folie draaien, flink strak. Als het te los is kan je over het plastic wat alu-folie doen, dit blijft beter zitten.
Een nacht in de koelkast, folie verwijderen en in plakken snijden van 2 cm. dik.
Je kan de zalm natuurlijk ook vervangen voor iets anders!
* 1 casino(wit)brood (ongesneden)
* 150 gr. creme fraiche of verse roomkaas
* 250 gr. dungesneden gerookte zalm
* Bieslook
Verwijder de korst van het brood en snij het brood in de lengte in dunne plakken.
Smeer het brood in met de creme fraiche, beleg het met zalm en bestooi het met fijngeknipte bieslook.
Voorzichtig oprollen en in plastic folie draaien, flink strak. Als het te los is kan je over het plastic wat alu-folie doen, dit blijft beter zitten.
Een nacht in de koelkast, folie verwijderen en in plakken snijden van 2 cm. dik.
Je kan de zalm natuurlijk ook vervangen voor iets anders!