Verschillende groenten, zo kleurig mogelijk (bijv. boontjes, wortel, taugé), samen 200 gram, 2 middelgrote aardappels, 150 gram tahoe en/of tempeh, pindasaus (uit een potje of zelfgemaakt, zie volgende recept), olie.
Voor de garnering: gebakken uitjes, gehakte selderij, plakjes komkommer, plakjes gekookt ei, kroepoek (maak een keuze of neem ze lekker allemaal).
Kook de aardappels gaar en snij ze in plakjes. Kook ook de groenten gaar. Overgiet taugé met kokend water. Droog tahoe en/of tempeh met keukenpapier en snijd ze in blokjes van 1 cm. Bak ze in ruim olie lichtbruin op hoog vuur, ± 5 min. Steeds omscheppen. Leg de aardappelen op een schaal en schik de groenten er omheen. Giet de pindasaus erover. Leg tahoe en/of tempeh in het midden en schik de garnering er omheen. Het lekkerst met lontong rijst.
Voor de garnering: gebakken uitjes, gehakte selderij, plakjes komkommer, plakjes gekookt ei, kroepoek (maak een keuze of neem ze lekker allemaal).
Kook de aardappels gaar en snij ze in plakjes. Kook ook de groenten gaar. Overgiet taugé met kokend water. Droog tahoe en/of tempeh met keukenpapier en snijd ze in blokjes van 1 cm. Bak ze in ruim olie lichtbruin op hoog vuur, ± 5 min. Steeds omscheppen. Leg de aardappelen op een schaal en schik de groenten er omheen. Giet de pindasaus erover. Leg tahoe en/of tempeh in het midden en schik de garnering er omheen. Het lekkerst met lontong rijst.