Nodig voor 4 personen:
* Olie
* Sperziebonen, 1 zak diepvries
* Paprika, rood, 1x
* Ui, 2x, Knoflook, 2x
* 2 tot 3 ons kipfilet, in kleine stukjes
* Ketjap, 4 eetlepels
* Water, 2 dl
* Taugé, 2 ons
* Sambal manis, 4 theelepels
* Bouillonblokje, 1/2
* Rijst
Kook de rijst.
Bak de ui en de kip in de olie in een wok, voeg de knoflook erbij, bak het even mee. Toevoegen: water, ketjap, sambal, bouillon, paprika in stukjes en de sperciebonen.
Laten stoven met het deksel op de pan, ongeveer 20 minuten. Aan het einde de taugé toevoegen en kort meeverwarmen.
Op smaak brengen met ketjap en sambal.
* Olie
* Sperziebonen, 1 zak diepvries
* Paprika, rood, 1x
* Ui, 2x, Knoflook, 2x
* 2 tot 3 ons kipfilet, in kleine stukjes
* Ketjap, 4 eetlepels
* Water, 2 dl
* Taugé, 2 ons
* Sambal manis, 4 theelepels
* Bouillonblokje, 1/2
* Rijst
Kook de rijst.
Bak de ui en de kip in de olie in een wok, voeg de knoflook erbij, bak het even mee. Toevoegen: water, ketjap, sambal, bouillon, paprika in stukjes en de sperciebonen.
Laten stoven met het deksel op de pan, ongeveer 20 minuten. Aan het einde de taugé toevoegen en kort meeverwarmen.
Op smaak brengen met ketjap en sambal.